Komunitas Praktisi, Intelektual Hukum Indonesia Tersaji Apik & Menarik
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Microsoft calls Google thief

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 1:31 am

⁠⁠⁠
Microsoft calls Google thief

Pot and kettle debate cleanliness

By John Oates • Get more from this author

Posted in Law, 6th March 2007 12:18 GMT

Microsoft executive Tom Rubin will use a speech to the American Association of Publishers, which is suing Google, to slag off the search engine's attitude to copyright.

The comments might sound a little rich coming from a company which just last month was ordered to pay $1.52bn for infringing patents belonging to Alcatel-Lucent.

Rubin is speaking to the American Association of Publishers later today in New York, but summarised his comments in the Financial Times and on this page of microsoft.com.



Rubin accuses Google of taking a unilateralist approach to copyright in regard to its Google Books project, which is digitising books from several sources. Microsoft's rival product MSN Books Search is doing the same thing for the British Library.

There is nothing very specific about how to solve the problems of consumer desire for online access to just about everything and making sure copyright holders are compensated.

Heading for the moral high ground, Rubin claims Microsoft "seeks to collaborate with copyright holders in developing technologies and business models that not only build a competitive and varied marketplace of online book content, but at the same time nurture the incentives for creativity reflected in copyright law without which no artist or writer – and no society that aspires to a living culture – can thrive".

On Google's YouTube, Rubin claims nearly every major movie and TV company is deeply concerned about copyright infringements on the site. Rubin claims: "Google simply denies liability and appears to be trying wherever possible to skirt copyright law's boundaries."

In fact, several copyright owners are working with YouTube.

Microsoft's version of YouTube, called Soapbox, went into public beta last month. If it gets enough of an audience it is likely to have similar copyright problems as YouTube.

At time of writing there were 43 clips of South Park footage on the site - something copyright owner Viacom may have an issue with. Viacom has spent some time and effort getting its content removed from YouTube. ®
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 1:51 am

ini apa hubungannya sama apple ya? Rolling Eyes

ga nyangka oot seperti ini bisa dilakukan managing partner. memang sudah waktunya retired nampaknya. Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 1:55 am

Menunjukan karakter google adl pencuri, krn itu gak heran mereka nyolong logo android dari atari dan nyolong iOS trus di-renamed jd android What a Face
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 2:00 am

yes, gw tau lu ngomongin gugel-android. tapi ini kan sub forum cult of mac. lu sendiri malah bilang: "Anything mac, ipad, iphone and apple...samsuck and androshit bisa ke laut..."


udah lu suru ke laut, malah lu open discussion..... piye tho cok? pig
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 2:07 am

Yup, dan perilaku google yang doyan mencuri adalah salah satu indikasi knp dpt dipastikan mereka mencuri iOS melalui CEO mereka yg pernah kerja di apple jd tim pembuat iOS What a Face

Soal rules, sejak kapan ini forum ada rules What a Face
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 3:06 am

Egghead wrote:
Yup, dan perilaku google yang doyan mencuri adalah salah satu indikasi knp dpt dipastikan mereka mencuri iOS melalui CEO mereka yg pernah kerja di apple jd tim pembuat iOS What a Face

Soal rules, sejak kapan ini forum ada rules What a Face

catet dulu ah.... What a Face

notwithstanding anything you said about rules, lu ndiri lo yang nyantumin "Anything mac, ipad, iphone and apple...samsuck and androshit bisa ke laut..." sedangkan tred ini ga berhubungan sama apple, instead ngomongin hal yang lu suruh ke laut.

cuma mengingatkan aja sih. well, sometimes you may trip and fall. is humane. just get up and keep walking kay? Cool
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 3:22 am

Yep, bagian mana dari bagian deskripsi sub forum tsb yg dpt diasumsikan merupakan rules di sub forum ini, dan tentu saja sejak kapan rules sebuah sub forum terletak di bagian deskripsi sub forum? What a Face

Di sini gak ada yg trip or fell kok, cuma ada org yg stress krn gak bisa membela android jd angkat topik aneh-aneh lol!
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 6:45 pm

udah dibilangin masih ngotot... udah kadung basah ya? What a Face


siapa yang membela android? buat apa membela android? ini kan sub forum mac tongue
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 6:51 pm

Wakakaka, msh ngotot dia, emang sejak kapan deskripsi sub forum jadi rules? What a Face

Bedewe, kurang lengkap, ini sub forum khusus bashing perusahaan dan produk bajakan palsu yang diplagiat dari produk-produk apple What a Face
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 7:49 pm

ya tambahin lah kalo dirasa kurang lengkap. suruh admin tambahin. siapa sih adminnya? What a Face
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 8:07 pm

Yg kurang lengkap kalimat lu, di sini bkn cmn forum khusus apple, tp jg untuk bashing para plagiator produk apple What a Face
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 8:46 pm

tidak lengkap membicarakan apple tanpa melibatkan mereka yang dituduh plagiator oleh apple yah? What a Face

it gives me a sense of enormous well being - damon albarn
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 8:59 pm

But of course, berbicara apple tidak bisa dilepaskan dari pihak-pihak yang ngintip apa yang dikerjakan apple untuk kemudian membuat tiruan versi low quality dari semua yang dilakukan apple, tanpa malu tentu saja What a Face
Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
bane
Darth
Darth


Posts : 3573
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 9:03 pm

kecuali ketika membuat produk mengakui terinspirasi oleh apple itu beda cerita kan? What a Face
Back to top Go down
View user profile
.
Retired
Retired


Posts : 2660
Join date : 2010-04-28

PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Mon Oct 22, 2012 9:09 pm

terinspirasi dan terang-terangan memplagiat itu beda lho What a Face

contoh:

simplisitas dalam setiap OS buatan apple terinspirasi dari buddhisme aliran mahayana zen yang dipelajari Steve Jobs ketika muda, sementara android memplagiat iOS What a Face

Back to top Go down
View user profile http://lawyers.forumotion.net
Sponsored content




PostSubject: Re: Microsoft calls Google thief   Today at 5:26 am

Back to top Go down
 
Microsoft calls Google thief
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» No Force Selling- Margin Calls for Next 2 months
» Sri Lanka’s Galadari Hotel calls shareholder meet on capital erosion
» Google goes up against Amazon, Apple with Nexus tablet
» Google, IBM, Nasdaq, Finra Plan Bids to Build SEC Audit T
» Stock brokers - Never gives advice, but calls to tell to settle credit...

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Hukum  :: Lounge :: Cult of Mac-
Jump to: